Particulier

Hoe fijn is het als iemand je helpt bij de keuzes die je maakt, en oplossingen ziet waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Om het overzichtelijk te maken heb ik 3 concepten van een totaalplan gemaakt. Een interieurontwerp BASIS, EXTRA EN DELUXE
Indien je een advies los van elkaar wilt, of een advies wilt wat er niet bij staat, kan dat natuurlijk ook. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

INTERIEURONTWERP BASIS: TRAJECT

* kort maar krachtig

Binnen korte termijn na de start van ons traject plannen we de presentatie en heb jij een compleet advies in handen.

* Compleet plan

Alle interieurelementen komen aan bod. Van indeling tot verlichting en van kleuren tot meubels. Zo heb je altijd een compleet plan waarmee je aan de slag kunt.

* Eigen uitvoering

Na ontvangst van het advies, kan je zelf aan de slag om het advies vorm te gaan geven.

HERKEN JE DIT?

Je weet eigenlijk best wel wat je wilt met je nieuwe interieur. Je hebt een gevoel bij wat voor sfeertje je mooi vindt en je hebt enig idee van de materialen die je wilt gaan gebruiken. Maar een eenheid krijgen……dat lukt je niet. Of je durft niet. Want je bent bang om het fout te doen…..

Eigenlijk heb je een steuntje in de rug nodig. Iemand die even met je meedenkt over een plan en die je inspireert om net even wat meer te durven.

Dan is interieurontwerp BASIS voor jou de beste keuze. Je krijgt van mij een compleet plan van aanpak voor het realiseren van je nieuwe interieur. Ik geef je inspiratie en help je met je vragen. Maar de uitvoering doe je helemaal zelf.

Wat krijg je?

* 2x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik jouw smaak en voorkeuren weer in een sfeerbord. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn.

* 2x Indelingsadvies: in een 2D tekening doe ik 2 voorstellen voor de indeling.

* Kleuradvies: Er worden concrete kleurnummers gegeven.

* Verlichtingsadvies: Er worden verlichtingspunten aangegeven. Ook worden er aan de hand van afbeeldingen ideeën gegeven voor armaturen.

* Materiaaladvies: Ik doe suggesties voor juiste materialen en hoe je ze het beste kunt toepassen.

* Meubeladvies: Ik geef suggesties voor het type meubel dat je kunt gebruiken. Hiermee kan je vervolgens mee gaan shoppen.

* Winkelinspiratie: Ik geef een lijstje van winkels die je zou kunnen bezoeken en vaklui die je zou kunnen benaderen.

* Meubels op maat advies: Ik maak aan de hand van beeldmateriaal en schetsen duidelijk hoe de meubels op maat en de grote elementen in de ruimte eruit komen te zien, zoals keuken, haard, kast etc.

Uitgewerkt plan: In PDF en op A4

Let op: In dit plan wordt er geen uitwerking gegeven voor merk, leverancier en specificaties. Vind je dat wel fijn, kijk dan eens bij Interieurontwerp EXTRA of Interieurontwerp DELUXE.

 

 

INTERIEURONTWERP EXTRA: TRAJECT (meest gekozen)

*Eigen inbreng

Door tussentijdse besprekingen houd je inzicht en kan je geregeld input geven. Zo zorgen we dat het ontwerp 100% bij je past.

* 3D ontwerp

Door de 3D uitwerking zie je al vroeg in het traject hoe je interieur eruit kan komen te zien. Het komt dan echt tot leven!

* Gedetailleerd

Een compleet plan met alle nummers, kleuren en specificaties. Met een spreekwoordelijke druk op de knop is alles besteld.

IS DIT JOUW SITUATIE?

Je gaat een nieuw huis bouwen, een huis grondig verbouwen of je interieur compleet op de schop gooien. Je wilt een compleet plaatje neerzetten met mooie meubels, materialen en goede verlichting. Je wilt het simpelweg gewoon dit keer wel goed doen.

Maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken! Je krijgt bovendien al stress bij de gedachte dat je doelloos over de woonboulevard moet zwerven om alles bij elkaar te zoeken. En dat wanneer alles is geleverd je tot de conclusie moet komen dat het het eigenlijk toch niet helemaal is. Dat het niet bij elkaar past….Of dat het gewoon supersaai is.

Dan is Interieurontwerp EXTRA voor jou de beste keuze. Resultaat is een compleet en gedetailleerd plan voor het realiseren van jouw droominterieur. Met niet alleen inspiratie en ideeën, maar ook met alle details om het interieur van A tot Z te realiseren. Ook worden tekeningen gemaakt voor de timmerman en keukenleverancier. Dit zodat je zeker weet dat alles klopt en past.

Na afronding van dit traject heb je:

* 3x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik jouw smaak en voorkeuren weer in 3 sfeerborden. Ook kan je zien wat de kleurstelling zou kunnen zijn. Deze bespreken we in een bespreking en je kiest uit deze 3 een favoriet.

* 3x Indelingsadvies: In een 2 D tekening doe ik 3 voorstellen voor een indeling. Deze bespreken we in een bespreking en op basis van de terugkoppeling stellen we de indeling vast.

* 3D advies: In een 3D model wordt jouw interieur volledig weergegeven. Het komt dan echt tot leven.

* Kleuradvies: Ik zorg voor concrete kleurnummers zodat de schilder de juiste kleur op de muur schildert.

*Verlichtingsadvies: In de plattegrond geef ik aan waar de verlichting moet komen en welk armaturen daarbij horen. Ik geef je merk, specificaties en leverancier.

* Materiaaladvies: We kiezen de juiste materialen en je krijgt de merken, specificaties, en leveranciers. Ik zorg waar mogelijk voor alle staaltjes.

*Meubeladvies: Ik doe een compleet meubelvoorstel met daarbij kleuren, specificaties en leveranciers.

* Meubels op maat advies: Ik verzorg de tekeningen voor meubels op maat, zodat onze ideeën ook door de interieurbouwer gemaakt kunnen worden.

*Detailontwerp: Met alle nodige specificaties, afmetingen, kleuren en nummers.

* A3 Boekwerk: Het plan wordt in A3 in zowel PDF als uitgeprint aan je toegestuurd.

INTERIEURONTWERP DELUXE: TRAJECT

* Ontzorging

Ik neem het realiseren van het interieur van je dromen uit handen zodat jij er (bijna) geen omkijken naar hebt!

 

*Supergoed netwerk

Ik bied een netwerk van superknappe vaklui en leveranciers, zodat we zeker weten dat je interieur ook echt een droominterieur wordt!

* Juiste keuzes

Door een gedegen plan te maken, kiezen we in één keer goed. Dit scheelt veel tijd en geld.

Herken je deze situatie?

Bij de gedachte aan bouwen of verbouwen van jullie huis krijg je eigenlijk al een beetje een dubbel gevoel. Je hebt er superveel zin in, maar je krijgt het ook een beetje benauwd bij de gedachte dat er zoveel moet gebeuren. Je voelt eigenlijk al aankomen dat je op sommige punten gaat kiezen voor de veilige weg of de snelle oplossing. En dan wordt het interieur gewoon niet ‘WOW’ terwijl je dat wel zou willen….En dit simpelweg omdat je een drukke baan, een druk gezin, en eigenlijk geen tijd en/of zin hebt om op jacht te gaan naar de perfecte materialen en meubels. En een verlichtingsplan maken….pff.

Eigenlijk zou je iemand moeten hebben die samen met jullie om de tafel gaat om een interieur te creëren met dat ‘WOW’ effect dat je zoekt. En eigenlijk zou het helemaal fijn zijn als die persoon er ook nog voor zorgt dat alles wordt geregeld. Dat je re bijna geen omkijken naar hebt. En dat je dus in het weekend lekker met de familie iets leuks kan gaan doen in plaats van offertes van timmermannen bekijken en schilders regelen…..

In dat geval past het Interieurontwerp DELUXE  het beste bij je. Ik zorg ervoor dat jouw droominterieur er komt. Eerst zorgen we voor een beregoed ontwerp. Daarna zorg ik ervoor dat we de beste vaklui en leveranciers betrekken om het interieur te realiseren. Ik regel de offertes, de orders en de leveringen voor het interieur en zorg dat alles wordt geregeld.

Wat krijg je ? 

Een droominterieur ! En dat bereiken we als volgt:

* 3x Sfeeradvies: Aan de hand van afbeeldingen geef ik je een visie en voorkeuren weer in 3 sfeerborden. Ook kan je zie wat de kleurstellingen zou kunnen zijn.

* 3x Indelingsadvies: In een 2D tekening doe ik 3 voorstellen voor een indeling.

* 3D advies: In een 3D model wordt jouw interieur volledig weergegeven. Het komt dan echt tot leven.

* Kleuradvies: Er wordt een plan gemaakt voor welke kleuren waar worden toegepast.

* Verlichtingsadvies: In de plattegrond geef ik aan waar de verlichting moet komen en welk armaturen daarbij horen.

* Materiaaladvies: We kiezen de juiste materialen.

* Meubeladvies: Ik doe een compleet meubelvoorstel met daarbij kleuren, specificaties en leveranciers. Ik zorg waar mogelijk voor alle staaltjes. En ik zorg voor de offertes en bestellingen.

* Meubels op maat advies: Ik verzorg de tekeningen voor meubels op maat, keuken en open haard.

* Realisatie: Ik schakel met de betrokken aannemer en vaklieden.