Vrijstaande woning

De opdrachtgever wilde mijn hulp bij de indeling en materiaal/meubelkeuzes.

Een prachtige vide woning met al zijn charmes. De basis was al ontzettend goed met een prachtige visgraat vloer en mooie stalen deuren, alleen was het lastig om net de laatste puntjes op de i te zetten.

We hebben een ontwerp gemaakt waarbij alle aspecten wel aan bod kwamen.

De akoestiek was niet optimaal door de hoogte, dus heb ik mooie akoestische houten panelen van klassiek eiken geadviseerd waardoor de akoestiek was opgelost en de koof achter de bank komt nu mooi naar voren.

Ook was het de wens om verschillende hoekjes te creëren waar je jezelf heerlijk kan terug trekken om bijvoorbeeld een boekje te lezen. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van een houten roomdivider geadviseerd zodat je een apart hoekje krijgt en toch zijn openheid behouden blijft.

Naast de open haard is komt er behang zodat het een gezellig en knusse zithoek is en je maakt de zithoek ‘los’ van de eethoek. De achterste wand is donkerblauw zodat de schuine lijnen mooi naar voren komt en het hoekje is daardoor erg knus. Door de okergele stoelen en accessoires breng je diepgang in het interieur.

Voor de keuken hebben we een mooie eyecatcher door middel van een fotobehang.

Deze woning krijgt de charmes die het verdiend.

Bij de eindpresentatie waren ze heel enthousiast over het ontwerp:)