appartement nieuwbouw

Als je net een appartement heb gekocht en er komt veel op je af, hoe fijn is het dan als iemand je helpt en alles in het proces in goede banen kan leiden.

Voor de opdrachtgever hebben we de bouwbegeleiding verzorgt.

Dat betekent dat we in samenwerking met de stukadoor, timmerman, elektricien, schilders, interieurbouwer het ontwerp helemaal doornemen en dat de uitvoering zo optimaal mogelijk tot zijn recht komt.

Het is fijn dat er één aanspreekpunt is, zodat de lijntjes tussen de vakmensen en de opdrachtgever kort zijn, en het overleg tussen beide partijen vloeiend verloopt.

Ook zijn we met de opdrachtgever meegegaan naar de winkel om gepaste meubels uit te zoeken.

Met het verlichting plan hebben we gezorgd dat alle functies en sfeer van de verlichting in het appartement goed op elkaar is afgestemd, zo hebben we achter de koof prachtige verlichting verwerkt zodat er een knusse sfeer ontstaat door het indirecte licht. Zo hebben we wandspots aangebracht met een gouden accent aan de binnenkant zodat er een warme sfeer ontstaat. Daarbij hebben we in het plafond mooie trimless spots verwerkt die gelijk met het plafond zijn mee gestukt zodat het plafond mooi doorloopt. Dit alles wordt bestuurd door een slim domotica besturingssysteem.

Zo hebben we ook een prachtig keukenontwerp mogen maken, waarbij de wensen en de smaak van de opdrachtgever helemaal terugkomen in het ontwerp. Met slimme oplossingen, zoals door de maten van de kasten van het keukeneiland aanpassen aan de apparatuur konden we het eiland compact houden en toch aan de éne kant het kookgedeelte en aan de andere kant de wijnklimaatkast.

De badkamer is ook geheel naar eigen smaak ontworpen inclusief de indirecte verlichting voor de sfeer.

Alle ruimtes in het appartement sluiten wat smaak, verlichting en stijl naadloos op elkaar af.